Idei de iesiri foto pentru un week-end

Te-ai saturat sa mergi mereu in aceleasi locuri sa faci aceleasi poze simple si banale? Faci turul orasului si ai impresia ca te invarti in cerc? Nu mai stii unde sa mergi? Iti venim in ajutor cu cateva idei

Muza are nevoie mereu de noutati. Dar pentru asta trebuie sa iesi putin din zona ta de confort. Este cel mai bun lucru ce ti se poate intampla. Fara gluma.

O padure. Este unul din cele mai frumoase locuri in ceea ce priveste culorile si lumina. Poti folosi razele de soare care trec prin copaci, poti profita de rasaritul sau apusul de soare,

Un loc cu dezmembrari auto sau unde sunt abandonate masinile. Vei gasi aici o multime de masini lovite, dezmembrate, dar si niste obiecte extrem de originale sau interesante. Contrastul si textura vor « valsa » pe caroserii dar pentru a captura cel mai bine totul ai nevoie de un filtru polarizant pentru a evita orice tip de reflexii nedorite.

Intalneste-te cu un artist. Cauta in zona ta unii artisti care sa accepte sa fie pozati. Cu siguranta ca vei gasi mai multi care vor fi incantati sa te primeasca si sa iti prezinte metoda lor de lucru. Ai nevoie de un obiectiv luminos sau chiar si un reflector daca locul este mai intunecat.

Un pod. Un tip de decor care poate sa fie foarte usor de pus in valoare. Te poti juca la maximum cu liniile si cu perspectivele si sa plasezi unele motive la tine in compozitie.

Cimitirul. Este un loc mai ciudat dar original in acelasi timp care te ajuta sa vii cu o nota lugubra pentru pozele tale.

Cea mai ingusta straduta de la tine din oras. Cu siguranta ca vei gasi intr-un cartier o straduta fermecatoare, pavata, ingusta unde nu au loc masinile. Vei avea ocazia sa faci cele mai frumoase poze. Un model in miscare, un om pe motocicleta de exemplu, va veni cu un plus de forta pentru poza ta.

Exploreaza coridoarele unei cladiri mai vechi. Stilul mimimalist poate sa fie aici abordat, dar vei gasi si unele cladiri pline de elemente decorative care pot sa fie puse in valoare. Totusi, daca ai oportunitatea sa adaugi un subiect compozitiei tale vei da nastere unei intregi povesti.

Magazinele de antichitati. Aici ai o multime de lucruri de pozat. Luminozitatea poate sa fie mai slaba deci nu uita sa duci cu tine un trepied pentru a stabiliza toate imaginile.

Fa o vizita la un centru de echitatie. O iesire care se poate transoforma in cea mai placuta experienta.

Fa un tur la o ferma. Daca mergi cu familia ii vei satisface atat pe cei mici si cat si cei mari

Speram ca aceste idei te vor inspra sa tot si sa tot faci poze. Te asteptam sa ne spui intr-un comentariu care sunt decorurile tale preferate.