8 idei pentru a obtine cele mai originale poze de nunta

Cu siguranta ca ai vazut sau ca ai facut o multime de poze la nunta. Nu ti se pare ca toate se aseamana si ca nu au nimic sa te atraga?

Mireasa care se pregateste, mireasa cu tatal sau, cuplul care semneaza actele, etc. Cu siguranta ca unele poze sunt importante deoarece marcheaza niste etape cheie ale zilei dar se pot obine si unele poze mult mai originale. Cum? Iata cateva idei.

Unghiul de fotografiere. Unghiurile de fotografiere trebuie sa fie cat mai diverse. De exemplu, atunci cand se pregesteste mireasa o poti fotografia in oglinda sau din experiorde pe fereastra.

Obiectivul. Obiectivele pe care le folosesti trebuie sa fie cat mai diferite pentru ca pozele sa nu semene toate intre ele. Folosind obiective diverse, unghiurile de fotografiere si cadrele vor fi si ele diferite. Aici intra portretul, un unghi de fotografiere foarte mare, o poza facuta de foarte departe, etc.

Naratorul. O zi nu trebuie sa fie vazuta doar prin ochii unui fotograf. Invitatii trebuie sa vada nunta din punctul lor de vedere. De exemplu, poti face poze in care mireasa este vazuta prin ochii unui copilas.

Limbajul corpului. Nu ezita sa ceri invitatilor sa isi varieze cat mai mult postura, limbajul verbal, deoarece corpul poate sa spuna foarte multe.

Mediul. Biserica de exemplu poate sa fie un decor diferit pentru pozele tale. Se pot face aici poze de grup. Daca are si un perete interesant, din piatra de exemplu, va veni cu o alta perspectiva.

Lumina. Incearca sa faci poze de-a lungul intregii zile. Vei reusi sa te bucuri de diferite tipuri de lumina astfel. Fotografiile de seara vin cu o atmosfera magica, destul de greu de obtinut ziua.

Accesoriile. Pentru a obtine cele mai amuzante poze trebuie sa ii lasi pe invitati sa se exprime in voie si sa vii cu mai multe acesorii – peruci, ghirlande, cadre, etc. Poti veni si cu o tabla din ardezie pe care invitatii sa scrie un mesaj.

Munca la poze. Originalitatea poate sa intervina si dupa ce ai facut pozele. Poti sa vii cu un efect de alb si de negru, sa vii doar cu un element de culoare, sa faci culorile sa fie mai vii, sa vii cu un efect antic, un cadru polaroid, etc. trebuie si sa incerci sa iti imaginezi daca iti vor placea pozele peste mai multi ani cand te vei mai uita la ele.

Ai o multime de posibilitati cand vine vorba despre poze de nunta originale. Trebuie doar sa iti pui imaginatia la munca.